Εγκαταστάσεις

Barazzo Bar

Στο Palazzo Loupassi θα βρείτε το μοναδικό lounge bar BARAZZO με μια από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες κάβες στην Ελλάδα! Από το πρωί για τον χυμό ή τον καφέ σας και το παγωτό μέχρι αργά το βράδυ όπου οι ξέφρενοι ρυθμοί της μουσικής θα σας απογειώσουν. Ελάτε λοιπόν να διασκεδάσετε κοντά μας!

Barazzo Cafe

Απέναντι από το μπαρ υπάρχει ένας χώρος γι’ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν και να αφεθούν στη μαγεία του χώρου του Palazzo Loupassi.

Cava

Στο Palazzo Loupassi έχουμε μία μοναδική πετρόκτιστη cava οίνου με πάνω από 100 ετικέτες από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου! Αν μπερδευτείτε ο sommelier του Palazzo Loupassi θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κρασί που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Ταβέρνα

Αν θέλετε να μάθετε τι εστί γευσιλαγνεία απέναντι ακριβώς από το Palazzo Loupassi λειτουργεί, ανεξάρτητα από το ξενοδοχείο, ένας παραδοσιακός ναός της γεύσης με εκλεκτά εδέσματα από την παραδοσιακή κρητική κουζίνα καθώς και διεθνείς γεύσεις από την πολυβραβευμένη σεφ Ανθή Αγοραστάκη.

Αίθουσα Συνεδριάσεων και SPA (προσεχώς)

Ένας υπερπολυτελής συνεδριακός χώρος, χωρητικότητας 180 ατόμων, σύντομα θα σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το SPA του Palazzo Loupassi θα σας περιμένει από την επόμενη σεζόν για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, με hammam, θεραπείες, κομμωτήριο και πολλά άλλα.